Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Rosim's si primesti un cupon cadou. Vei fi astfel mereu informat cu privire la produsele, discount-urile si promotiile noastre!


Fondata în 1926 în Menden, regiunea Sauerland, de catre Franz Scheffer, compania Kludi, acum acţionand la nivel mondial, numara peste 1030 de angajaţi.

Inca de la infiintare si-a asumat raspunderea pentru dezvoltarea si fabricarea bateriilor de calitate. Produsele Kludi sunt fabricate in prezent in cinci orase din Europa. Pe langa cele doua fabrici din Germania - impreuna cu sediul central din Menden - firma detine unitati de productie si in Austria, Ungaria si Polonia. Aceleasi standarde de productie in toate unitatle asigura o calitate superioara constanta a tuturor componentelor si produselor finite.

Materiale de calitate superioara, o prelucrare atenta si calitate durabila sunt doar cateva dintre atributele ce recomandă produsele Kludi. Ele prezinta astfel solutii inovatoare in design, functionalitate si tehnica. Datorita acestei competente KLUDI stabileste mereu noi standarde in domeniu. Designul Kludi se orienteaza dupa stilul modern al decoratiunilor interioare, dupa universul gusturilor clientilor. Kludi dezvoltă produse, ce tin cont de pretentiile unei arhitecturi de baie atemporale. De la purism la nostalgie, de la clasic la mediteranean, de la simplu la ceva cu totul neobisnuit - din dragoste pentru detaliu. 

In calitate de producator de marca Kludi ofera clientilor sai produse şi servicii de calitate superioara - si asta în mod consecvent. Calitatea produselor este inseparabil legata de calitatea companiei. Un produs KLUDI trece prin mainile multor angajati ai sai. Impreuna creaza valori pentru clientii sai - produse ce merita sa fie vandute si cumparate sub marca KLUDI.


Toate produsele KLUDI
Urmareste-ne pe linkedin
Ghidul tau autentic de shopping. Magazine Online - Go Shopping!
O solutie e-commerce oferita de:
Soft magazin onlineSisteme ERP de ultima generatie - distributie, productie, servicii, retail, ERP, CRM, BI, SFA