Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Rosim's si primesti un cupon cadou. Vei fi astfel mereu informat cu privire la produsele, discount-urile si promotiile noastre!


Viega. O idee mai bine!

Traditie de familie
In spatele numelui Viega se afla o afacere de familie care de la inceput a fost foarte exigenta: in privinta calitatii produselor, a apropierii de clienti, a livrarilor la timp si a serviciilor ireprosabile. Deci, in primul rand, sunt exigenti cu ei insisi.


Pentru ca acest fapt este dovedit este nevoie de mai mult decat o idee buna pentru a scrie o poveste de succes pe plan international. Nici curajul, nici bucuria inovatiei si nici pasiunea nu sunt atributii lasate la voia intamplarii. Acestea sunt statornice de mai mult de 100 de ani în aceasta firma.

Succes pe plan internaţional
Printre domeniile în care Viega impune standarde de mai multi ani, se afla si tehnica de scurgere. Scurgerile si sifoanele pentru cazi de baie şi cadite de dus, sifoanele made by Viega s-au putut impune pe plan mondial si au fost instalate de milioane de ori. Pe buna dreptate, deoarece tehnica de scurgere Viega surprinde atat prin calitatea sa foarte tehnica cat si prin creativitatea acesteia. Nenumarate produse au fost recompensate deja cu premii internationale pentru design.

Sistematic şi precis
Nu numai produsele corespunzatoare tehnicii de scurgere sunt disponibile permanent la Viega. In total sunt disponibile peste 16.000 articole iar acestea sunt grupate, codate, ambalate si expediate prin intermediul unui concept logistic ireprosabil. Acesta este un sistem, ca orice la Viega. Pentru ca nu numai procesele, ci si produsele converg intre ele. Cel mai bun exemplu in acest sens este tehnica de scurgere Viega prezentata aici: sortimentul versatil de solutii de detaliu de
calitate superioara care distinge o baie moderna.

Fideli devizei:
Viega. O idee mai bine!Toate produsele VIEGA
Urmareste-ne pe linkedin
Ghidul tau autentic de shopping. Magazine Online - Go Shopping!
O solutie e-commerce oferita de:
Soft magazin onlineSisteme ERP de ultima generatie - distributie, productie, servicii, retail, ERP, CRM, BI, SFA